Poslovni plan

Poslovni plan

Vrhunski lideri u MLM zaradjuju ozbiljan novac, osnovna stvar koju rade u svom poslovanju je izrada plana. Pravi lideri svake godine prave poslovni plan. Sada je pravi trenutak da se podvuce linija i sumiraju rezultati u ovoj godini. Otkrivam Vam zasto se stvaranje strategije i mapiranje puta rasta i razvoja vazni pre pocetka nove godine.

Multi Level je takav da se covek lako prepusti uticaju spoljnih faktora i potpuno neprimetno izgubi dan. Razlozi za nerad mogu biti zaista razliciti, kao npr. lose raspolozenje, malo smo prehladjeni, neraspolozeni, dosli nam gosti, ne osecamo se dobro, izgubili smo motivaciju. Izgubljen dan vrlo lako se pretvori u izgubljenu sedmicu a postoi i opasnost da se pretvori u izgubljen mesec.

Cesto trazimo od nasih saradnika da izbalansiraju odnos izgubljenih dana i dana koji se investiraju u biznis. Ako analiziramo rad vecine nasih saradnika, videcemo da oni izgube vise od polovine raspolozivog vremena, to jest vise od 6 meseci. Dakle PLAN igra vaznu ulogu i moze eleminisati izgubljene dane i mesece!

Postoje periodi godine kada su izazovi za gubljenje vremena visoki, a to je prva polovina Januara, ljetni period, te period oko slava. Zato je neophodno planirati unapred i maksimalno smanjiti gubitke vremena u tom razdoblju.

Ako svoj plan stavite na papir pre pocetka 2018. godinre, produktivnost ce se udvostruciti. Zato imajte plan i ne dozvolite da vas spontanost uvuce u lavirint gubljenja vremena.

Zato nam je potreban CILJ! Potrebno je imati dnevne, sedmicne, mesecne i godisnje ciljeve.

U nasem timu naucit ce te kako se postavlja CILJ , naucit ce te vestine licnog razvoja, liderstva, napredovanja u karijeri i jos mnogo toga. Kod nas ce te nauciti kako da napravite efikasan plan i jasnu strategiju da postanete pravi PROFESIONALAC.

Zato ne oklevajte, ne ostavljajte za sutra, pozovite odmah i postanita deo uspesnog tima!